Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Runderstoofschotel recept
Runderstoofschotel recept

Runderstoofschotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Vlees in wrijven met zout en peper en even in laten trekken. Spekblokjes op zacht vuur uitbakken in een koekenpan. Haal de spekblokjes eruit en bak de uien en vervolgens de champignons in het bakvet tot ze mooi bruin zijn. Vuur uitzetten. Verhit de boter en de olijfolie in een braadpan en bak het vlees rondom bruin is. Voeg dan een scheut warm water toe, vervolgens de tomaten, paprika's, spekblokjes, het ui/champignonmengsel en een scheut tomatenketchup. Laat het geheel 2,5 uur op laag vuur stoven. Breng evt. op smaak met zout en peper en bind zonodig met allesbinder of maizena.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit runderstoofschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven