Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rundvlees-doperwtenstoof recept
Rundvlees-doperwtenstoof recept

Rundvlees-doperwtenstoof


Ingrediënten


Bereidingswijze


De uien in ringen snijden. Het vlees in blokjes snijden en het met peper en zout bestrooien. De bakolie verhitten en hierin het vlees bruin bakken. De uien toevoegen en even mee fruiten. De paprika snipperen en eveneens meebakken. De zilveruitjes, 1 eetlepel uitjesnat, het laurierblad en 1/2 deciliter warm water toevoegen, evenals de aardappeltjes. Het gerecht 20 min. laten stoven. De doperwten laten uitlekken, toevoegen en nog 5 minuten laten pruttelen met het deksl op de pan, eventueel een scheutje water toevoegen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit rundvlees-doperwtenstoof recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven