Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rundvlees met Indische kruiden recept
Rundvlees met Indische kruiden recept

Rundvlees met Indische kruiden


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snipper de sjalotjes en snijd het vlees in dobbelstenen. Pel de knoflook. Verhit de olie in een braadpan en bak het vlees snel aan alle kanten bruin. Voeg de sjalotten, knoflook, chilipoeder, laurierblad, laospoeder en gemberpoeder toe en schep alles door elkaar. Giet de bouillon en ketjap erbij en breng aan de kook. Temper als het kookt de hitte. Laat het vleesmengsel 2 uur zachtjes stoven. Haal laurierblad eruit en giet de kokosmelk erbij. Breng dit aan de kook en laat dit al roerend nog 5 minuten zachtjes stoven.

Serveersuggesties

Lekker met rijst of mie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rundvlees met indische kruiden recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven