Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Smoorpotje met goulash


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de champignons schoon. Schil de wortels, was ze en snijd ze in schijfjes. Pel en snipper de zoete uien. Snijd het spek in grove blokjes Verhit 2 eetlepels olie in een braadpan. Bak het vlees in porties krachtig aan. Breng op smaak met zout en peper en neem uit de pan. Bak het spek aan in het braadvet, bak de champignons ca. 2 minuten mee, voeg de wortels en de uien toe en fruit ze glazig. Bestuif met de bloem en het paprikapoeder en bak ze kort mee. Voeg het vlees weer toe. Roer er 500-750 mililiter water doorheen. Was de marjoraan, pluk de blaadjes van de takjes en voeg ze samen met het bouillonblokje toe. Breng het geheel aan de kook en laat het afgedekt ca. 1 uur en 30 minuten smoren. Pel de ui, snijd hem in ringen en bak in 1 eetlepel olie goudbruin. Breng de goulash op smaak. Strooi de uiringen er overheen.

Serveersuggesties

Lekker met aardappelpuree.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit smoorpotje met goulash recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven