Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Stoofpeertjes recept
Stoofpeertjes recept

Stoofpeertjes


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


De peren rondom voorzichtg dun schillen, zodat het steeltje blijft zitten. Het bessensap met 2,5 deciliter water, het citroenschilletje, de kaneelstok en de suiker aan de kook brengen en de peren erin leggen. Als het vocht weer kookt het vuur op zijn laagst draaien en het deksel op de pan plaatsen. De peren ongeveer 4 uur rood en gaar stoven. De peren af en toe omscheppen. Stoofperen worden pas echt rood als ze lang gestoofd zijn. Het vocht met de losgeroerde maizena binden.

Allergenen Informatie

Voor dit stoofpeertjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Stoofpeertjes heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 3 recensies

  • Erg lekker duurt wel lang, maar het is de moeite meer dan waard. Dankjewel voor je lekkere recept! Heb je nog meer recepten voor taarten ofzo met marsepien?
    Yael gaf dit recept op 4 januari 2012 5 uit 5 sterren
  • Fijn dit recept, vooral voor patiŽnten., die intolerant voor gluten zijn. Dank ervoor.
    Annie gaf dit recept op 19 december 2011 5 uit 5 sterren
  • Ik maak nog stoofpeertjes met een heel oud recept van mijn overgrootmoeder! Dat doe ik met 2 flesjes rode bessensap/ en 2 flesjes bosbessen sap, aan vullen met 2x2 flesjes water(gebruik een bessesapfl... Lees reactie
    Ria Majoor gaf dit recept op 10 december 2011 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven