Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Stoofpot sukadelappen recept
Stoofpot sukadelappen recept

Stoofpot sukadelappen


Ingrediënten


Bereidingswijze


In braadpan de olie verhitten en het spek in ca. 10 minuten uitbakken op een zacht vuur. Uit pan scheppen en uit laten lekken. Boter toevoegen en het vlees bestrooien met zout en peper en in circa 10 minuten rondom bruin bakken. Brandy over gieten en flamberen (zorg dat de afzuiger uitstaat). 2 eetlepels bloem erdoor roeren. Toevoegen winterwortel, bouillontablet, knoflook, en laurierbladjes. In steelpan wijn verwarmen en over het vlees schenken en ca. 90 minuten laten stoven. Als het vlees niet meer onder staat, dan nog wat bouillon toevoegen. Uien, spek en champignons toevoegen en nog eens 60 minuten laten stoven. Kruiden met peper en zout. Vlak voor het opdienen de peterselie erover strooien.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit stoofpot sukadelappen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven