Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Stoofpotje met runderlappen, champignons en knoflook recept
Stoofpotje met runderlappen, champignons en knoflook recept

Stoofpotje met runderlappen, champignons en knoflook


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de uien, wortel en het vlees in kleine blokjes. Snijd de champignons in plakken. Fruit de uien en de knoflook met de wortel en champignons en het bouillonblokje. Bak daarna het vlees op laag vuur mee en maak op smaak met peper. Schenk water bij totdat alles onder water staat. Laat dit 3 a 4 uur op laag vuur stoven. Voeg daarna een glas water toe en het zakje van de Knorr. Kijk zelf hoe dik je de saus wil en laat het nog 15 minuten zakjes doorkoken. Voila. Lekkere verse stoof voor over een frietje! Bij mij thuis een succes!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit stoofpotje met runderlappen, champignons en knoflook recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Stoofpotje met runderlappen, champignons en knoflook heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6.7 / 10 in 3 recensies

  • Soortgelijke maak ik ook al een tijdje, ik gebruik alleen nooit zakjes met kruiden. Mijn ervaring is dat het het lekkerst wordt als je gewoon zelf kruiden toevoegd. Standaard bieslook, peterselie, ke... Lees reactie
    Wendy gaf dit recept op 24 maart 2013 3 uit 5 sterren
  • Vanavond gegeten, man en zoon zeer verguld. Ik kreeg van zoonlief een 8, als ik er geen sla bij had geserveerd zelfs een 10. Manlief gaf geen cijfer maar bordje leeggeschraapt vind ik wel minimaal e... Lees reactie
    Leonidas gaf dit recept op 4 december 2011 4 uit 5 sterren
  • Wees voorzichtig dat het vlees niet droog wordt.
    Bezoeker gaf dit recept op 9 juli 2011 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven