Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Stoofpotje van “rundvlees” recept
Stoofpotje van “rundvlees” recept

Stoofpotje van “rundvlees”


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Pel de sjalotjes en halveer ze. Schil de wortel met een dunschiller en snijd hem in plakjes. Maak de paprika schoon en snijd hem in stukjes. Borstel de champignons schoon, halveer de grote champignons en laat de kleinere heel. Verhit de olie in een braadpan en bak de spekjes uit. Neemt ze uit de pan. Bak vervolgens het in stukken gesneden vlees in de braadpan al omscheppend bruin. Voeg de sjalotjes en de wortel toe en bak ze al omscheppend circa 5 minuten mee. Voeg de tomatenpuree toe en ontzuur het. Bestrooi alles met de bloem en zout en peper naar smaak en voeg de uitgebakken spekjes, de tijm, de rozemarijn, laurierblad, de wijn en de bouillon toe. Stoof het vlees op een laag vuur met de deksel op de pan tot het helemaal gaar is. Voeg 10 minuten voor het einde van de bereidingstijd de paprika en de champignons toe.

Serveersuggesties

Lekker bij dit gerecht: Gekookte witte rijst of een gekookte kruimige aardappel.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit stoofpotje van “rundvlees” recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven