Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Stoofschotel van kippenlevertjes met witte bonen en aubergine recept
Stoofschotel van kippenlevertjes met witte bonen en aubergine recept

Stoofschotel van kippenlevertjes met witte bonen en aubergine


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Maak de ui schoon en snipper deze fijn.
Maak de knoflook schoon en snij deze in dunne plakjes.
Maak de aubergine schoon en snij deze in blokjes.
Knip de koriander in een kopje fijn.
Halveer de kippenlevertjes en bestrooi ze met de paprikapoeder, zout en de helft van de cayennepeper.
Laat de bonen in een zeef uitlekken.
Verhit de olie in een wok en bak de kippenlevertjes op hoog vuur licht bruin.
Voeg de ui, de knoflook en de aubergine toe en bak het geheel goed aan.
Schep het geheel goed door dat alles mee bakt.
Voeg de bonen, de tomatenpuree, de kruiden en 1 dl water
toe en laat het geheel 10 minuten stoven.
Breng het gerecht op smaak met zout en de rest van de cayennepeper.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit stoofschotel van kippenlevertjes met witte bonen en aubergine recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven