Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Stoofvlees met rode wijn


Ingrediënten


Bereidingswijze


50 gram goede boter en 5 soeplepels olijfolie goed laten warm worden in een grote braadpan. Stoofvlees, ajuinen, zout en peper flink laten aanbakken tot het vlees een bruin korstje heefd. Dit alles in een snelkookpot doen met 75 centiliter rode wijn (het vlees dient ondergedompelt te zijn). Doe de laurier, thijm, oregano, provenciaalse kruiden, runderbouillon, harissa, zout en peper erbij en sluit de presspot. 25 minuten onder druk laten stomen. Proeven en bijkruiden naar wens, sausbinder toevoegen (aandikken naar wens).

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit stoofvlees met rode wijn recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven