Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Stoofvlees met speculaas en mirabellen recept
Stoofvlees met speculaas en mirabellen recept

Stoofvlees met speculaas en mirabellen


Ingrediënten


4

Bereidingswijze


Haal de pitten uit de mirabellen. Snijd de uien in ringen. Verhit de boter in een kookpan en bak de uien(ringen)op een zacht vuur tot ze goudkleurig zijn. Haal ze uit de pan. Doe nog 1 eetlepel boter in de pan en kleur het stoofvlees aan alle kanten. Strooi wat bloem er over heen en schep om. Doe de ui (ringen) bij het vlees en giet er langzaam het tafelbier erbij. Kruid met tijm, laurier, peper en zout, verkruimel er de speculaas over en schep om. Dek de pan af en laat het zachtjes sudderen gedurende 1 uur en 30 min. Doe er dan de mirabellen bij en zet koel weg. De dag zelf: Verwarm het stoofvlees op een zacht vuurtje. Dien het op met frietjes en als tip voor wijn: chateau de bel-air a. c lalende de pomerol postel dubbel

Allergenen Informatie

Voor dit stoofvlees met speculaas en mirabellen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven