Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Stoofvlees op mijn manier recept
Stoofvlees op mijn manier recept

Stoofvlees op mijn manier


Ingrediënten


Bereidingswijze


De spekjes uitbakken. Ondertussen het vlees fijnsnijden en daarna door de bloem wentelen. In een aparte pan het vlees aanbakken totdat het mooi bruin is geworden. In het spekvet de gesnipperde uien bakken en de in stukjes gesneden worteltjes. Als het vlees mooi bruin is en de uien zijn zacht geworden, kan het vlees bij de uien in de pan. De kruiden erbij, daarna bier erbij en de bouillon en de mosterd. De pan afdekken en lekker laten pruttelen gedurende 2 uur. Als laatste de champignons schoonmaken en bakken totdat ze mooi bruin zijn en bij het stoofvlees in de pan doen. Als je alles laat afkoelen, een nachtje koel wegzetten en de volgende dag weer opwarmt, is het nog lekkerder (evt. de champignons de volgende dag pas erbij doen).

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit stoofvlees op mijn manier recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven