Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tomaten-preipannetje met verse worst recept
Tomaten-preipannetje met verse worst recept

Tomaten-preipannetje met verse worst


Ingrediënten


Bereidingswijze


Worst bakken in 1 eetlepel boter. Eerst op hoog vuur en dan lager vuur met deksel op pan af en toe keren. Ui pellen en snipperen. In een andere pan 1 eetlepel boter verhitten en de ui fruiten. Tomatenblokjes toevoegen en meebakken. Aardappelen in blokjes snijden. Prei en aardappelen toevoegen. Knoflook pellen, uitpersen en aan stoof toevoegen 400 mililiter water erbij gieten en peper en zout naar smaak toevoegen. Met deksel op pan 15 minuten op zacht vuur stoven. Worst in schuine schijven snijden en erbij toevoegen. Amsterdamse uien laten uitlekken en peterselie snijden. Aan de stoof toevoegen en direct serveren.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tomaten-preipannetje met verse worst recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven