Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Uien gestoofd


Ingrediënten


Bereidingswijze


Smelt een paar eetlepels boter en smoor hierin de uien goudbruin
(niet bakken). Voeg de rest van de roomboter er bij en laat deze smelten. Roeren en doe het vuur iets hoger. Voeg zout en 2 eetlepels azijn toe en maak van de bouillonblokjes een bouillon. Voeg deze scheut voor scheut toe (gebruik zoveel bouillonblokjes als je zelf wilt). Doe er een flinke schep suiker bij en laat het lekker op een zacht pitje stoven of moren.

Serveersuggesties

Vroeger ging het stoven op een petroleumpit. Het gaf een hele prettig sfeer, de reuk vulde de keuken..... Nostalgie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit uien gestoofd recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Uien gestoofd heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies

  • Dat kan, we eten er gewone gekookte aardappelen bij van een kruimige soort. Vroeger werd dit veel gegeten op de vrijdag.Ik heb het dan over de jaren 50-60. Dit gerecht werd zonder vlees gegeten. De ui... Lees reactie
    Ma-griet gaf dit recept op 8 januari 2013 5 uit 5 sterren
  • Beste Margriet, Kun je me vertellen met welk gerecht je de uienstoof combineert? gr, Natasja
    Nselderbeek gaf dit recept op 7 januari 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven