Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Vegetarische kerrieschotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit de olie in een wokpan en bak hierin de courgette en de bloemkool zachtjes aan. Voeg de appels, de soepgroenten en het citroensap toe en laat alles 5 minuten bakken. Schep kerriepoeder, bloem, tomatenpuree en kidney bonen door het groentemengsel en laat het gerecht nog 10 minuten zachtjes stoven. Breng op smaak met zout en peper. Roer er tenslotte de mangosaus doorheen. Serveer met rijst of gebakken aardappeltjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit vegetarische kerrieschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven