Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vlees met zure room en tomatenpuree recept
Vlees met zure room en tomatenpuree recept

Vlees met zure room en tomatenpuree


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het vlees in dobbeltjes van ca. 2 x 2 cm. Snijd de uien in ringen en pers de knoflook uit. Snijd de komkommer in de lengte richting door en verwijder de pitjes. Maak vervolgens kleine stukjes hiervan. Ook de augurken klein snijden. Vlees apart in boter licht aanbakken en ui met knoflook in andere pan aanfruiten tot lichtbruin. Vlees bij de uien voegen en de stukjes komkommer, augurk, zure room en tomatenpuree erbij doen. Goed door elkaar roeren. Het mengsel zachtjes laten stoven tot het vlees zacht is.

Serveersuggesties

Opdienen met rijst of gebakken aardappeltjes en een gevulde sla.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit vlees met zure room en tomatenpuree recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven