Allergie informatie: Zigeuner Zuurkool
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram zuurkool
- 3 deciliter witte droge wijn
- 200 gram magere spekblokjes
- 300 gram salamiblokjes
- 1 Spaanse peper
- 1 gesneden rode paprika
- bosje selderij
- bosje peterselie
- 3 eetlepels peperkorrels
- paprikapoeder
- 1 groot blikje tomatenpuree
- 2 in blokjes gesneden appel
- nootmuskaat
Meer Recepten
- Zuurkool met vruchten
Met zuurkool, rozijnen, appel uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Budget - siebrenee - Zuurkool uit de slow cooker
Met zuurkool, rookworst en zuurkoolspek uit Nederland
4 porties - 6 uur
Groentegerechten - Leoietje - Zuurkool met stroop
Met zuurkool, aardappelen en ribkarbonade uit Belgie
6 porties - 45 minuten
Streekgerechten - tobkok - Wintersalade
Met zuurkool, bietjes en aardappelen uit Rusland
4 porties - 10 minuten
Winter - jofkas - Zuurkool in notenolie
Met walnoten, wijnzuurkool en walnootolie uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - lekker_koken
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Zigeuner zuurkool
- Allergieen informatie