Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zuid-Afrikaanse Bobotie a la Willemieke recept
Zuid-Afrikaanse Bobotie a la Willemieke recept

Zuid-Afrikaanse Bobotie a la Willemieke


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak in een hapjespan of wok het gehakt, zonder boter, rul en bruin. Schil de appel en verwijder het klokhuis. Snijd de appel in stukjes en bak deze op 't laatst even mee met het gehakt. Zet het vuur daarvoor iets hoger, zodat de stukjes appel een mooi bruin korstje krijgen (doe je dit niet dan bak je ze tot moes en dat is niet de bedoeling). Voeg de pot saus toe en nog een halve pot water. Breng dit al roerende aan de kook en laat op zacht vuur nog even doorkoken. Serveren met witte rijst.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zuid-afrikaanse bobotie a la willemieke recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven