Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Surinaamse makreel recept
Surinaamse makreel recept

Surinaamse makreel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Haal de huid van de makreel en snij deze in kleine stukjes.
Snij de sjalot en de knoflook fijn en fruit deze kort in de olie.
Laat de trassi even mee fruiten en de fijngesneden peper. Voeg de smabal toe en de in partjes gesneden tomaten even mee roerbakken en dan de tomatenpuree toevoegen. Om de saus iets dunner te maken een beetje water toevoegen.
Afmaken met de ketjap en peper op smaak.
Heerlijk met alleen witte rijst.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit surinaamse makreel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven