Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tagliatelle met garnalen en rucola recept
Tagliatelle met garnalen en rucola recept

Tagliatelle met garnalen en rucola


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de pasta in ruim kokend water beetgaar. Snijd intussen de rucola wat fijner. Snipper de knoflook tenen fijn. Doe de olijfolie in de pan en bak de knoflook. Voeg de garnalen toe en laat zachtjes 2 minuten warm worden. Giet de tagliatelle af in vergiet en meng het met de garnalen. Voeg de rucola toe en roer totdat de rucola wat geslonken is. Breng op smaak met peper,zout en wat sambal.

Eet smakelijk!!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit tagliatelle met garnalen en rucola recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven