Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Geitenkaas tussen gebakken champignons recept
Geitenkaas tussen gebakken champignons recept

Geitenkaas tussen gebakken champignons


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwijder het steeltje van een even aantal niet te grote champignons en kook ze beetgaar in water met zout en citroensap naar smaak. Laat ze goed uitlekken. Vul de helft van de champignons met zachte geitenkaas (bettine blanc). Leg er een klein stukje ontbijtspek en wat verse tijmblaadjes op. Zet op elke champignon een tweede champignon en steek er een half (10 minuten in water geweekt) satÚstokje door. Besprenkel met wat olijfolie en zet de hapjes 5 minuten onder de hete grill. Serveer warm.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit geitenkaas tussen gebakken champignons recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven