Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kaas crème met noten recept
Kaas crème met noten recept

Kaas crème met noten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de appel in piep kleine blokjes en week ze met de rozijnen ca. 15 min. in de sherry. Prak in een kom de kaas en de slagroom met een vork door elkaar. Hak de walnoten fijn en schep deze samen met de pijnboompitten en het appel sherrymengsel door de kaas. Roer goed tot een zachte kaascrème ontstaat. Roer er zonodig nog wat slagroom of sherry door om een mooie zachte crème te krijgen. Roer de tijmblaadjes door de kaascrème. Haal de blaadjes los van het kropje sla en leg ze op een groot bord. Vul elk blad met een schepje kaascrème en garneer met een takje tijm.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kaas crème met noten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven