Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kastanje champignons met blue cheese recept
Kastanje champignons met blue cheese recept

Kastanje champignons met blue cheese


Ingrediënten


Bereidingswijze


Wrijf de champignons met keukenrol schoon, Daarna het stengeltje eraf snijden zodat je de binnenkant ziet van de champignon. Vul de gaten in met blauw geaderde kaas. In tussentijd de oven verwarmen op 150 graden c. en haal het ovenrooster eruit. Doe daarop bakpapier en leg alle gevulde champignons erop. Dit in 10 tot 15 min. afbakken.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kastanje champignons met blue cheese recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven