Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Marrokaanse saus recept
Marrokaanse saus recept

Marrokaanse saus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de paprika, de uien,de pepertjes, de tomaten en knoflook fijn.
Doe dit in en blender - past het niet allemaal dan in twee keer.
Eventueel een beetje water of van die gezeefde tomaten er bij doen zodat de blender goed kan werken.

Alles in een pan doen en verwarmen.
Creme fraiche er bij.
En tot slot selderijblaadjes, feta blokjes en een gedroogde munt naar smaak (niet te veel).

Serveren met stokbrood of couscous.
Dit gerecht kan warm en koud gegegeten worden.
Je kunt het ook als maaltijd serveren met couscous en sla.

Eventueel nog zout, peper en harrissa naar smaak toevoegen

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit marrokaanse saus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven