Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Munster met komijnzaad en croutons recept
Munster met komijnzaad en croutons recept

Munster met komijnzaad en croutons


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd een stuk ontkorste munsterkaas in blokjes en druk ze met de zijkanten stevig in komijnzaad. Rooster wat sneetjes ontkorst bruin casinobrood. Snijd er kleine vierkantjes van die net iets groter zijn dan de kaasblokjes. Snijd een rode paprika in vierkantjes en steek elk stuk met een stukje munster en 2 vierkantjes brood aan een prikker.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit munster met komijnzaad en croutons recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven