Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Renates gevulde eieren recept
Renates gevulde eieren recept

Renates gevulde eieren


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de eieren hard.

Maak de knoflooksausje:
Snij de tenen knoflook in 4 stukken.
Doe de mayonaise, peper, zout naar smaak erbij en snij de verse bieslook.
Doe alles in een bakje/kommetje en zet de staafmixer erin.
Mix het tot een glad mengsel.
Doe er iets minder melk bij zodat hij dikker blijft.

Haal het eigeel uit de eieren en doe dit eventueel door het knoflooksausje erbij prakken.

Doe dit op smaak brengen met peper en zout naar eigen smaak.

Vul de eieren met het sausje en dien ze gelijk op.

Je kan er een peterselie snipper op leggen per gevuld eitje voor de sier.

Eet smakelijk!!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit renates gevulde eieren recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Renates gevulde eieren heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 2 recensies

  • Misschien is het verstandig om de hoeveelheden precies te vermelden. Denk aan je de meng verhouding. Hiermee maak je het makkelijker voor de minder ervaren koks onder ons.
    Jaccor gaf dit recept op 3 juni 2013 3 uit 5 sterren
  • Misschien is het verstandig om de hoeveelheden precies te vermelden. Denk aan je de meng verhouding. Hiermee maak je het makkelijker voor de minder ervaren koks onder ons.
    Jaccor gaf dit recept op 3 juni 2013 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven