Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spaanse gefrituurde uienringen recept
Spaanse gefrituurde uienringen recept

Spaanse gefrituurde uienringen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel en snijd de uien in ringen van een 1/2 cm dik. Haal de ringen uit elkaar en gebruik alleen de grote ringen. Splits het ei boven 2 kommen en houd het eiwit apart. Meng de eidooier met de olijfolie en mix op een lage stand het bier en de bloem door het eimengsel. Spoel de gardes schoon en mix het eiwit stijf in een droge en vetvrije kom. Spatel het eiwit voorzichtig door het bierbeslag. Snijd de ansjovisfilets in kleine stukjes en meng deze door het bierbeslag. Breng op smaak met peper. Verhit het frituurvet tot 180C. Haal de uiringen door het beslag en frituur de ringen ongeveer 4 minuten totdat deze goudbruin kleuren. Laat de uiringen uitlekken op keukenpapier. Was en knip de bieslook fijn. Serveer de uiringen warm met daarover de bieslook.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spaanse gefrituurde uienringen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven