Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Spaanse tortilla


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de aardappels in dunne schijfjes of kleine stukjes.
Kook de aardappels.
Snijd de uien en breek de eieren. Doe deze samen in een kom.
Voeg de gekookte aardappels bij de uien en eieren.
Doe het mengsel in een ingevette koekenpan.
Als de randen van de tortilla stollen, laat dan het nog vloeibare deel van het mengsel over de rand van de tortilla lopen. (Zo voorkom je dat de onderkant verbrandt terwijl de bovenkant nog vloeibaar is. )
Als de onderkant van de tortilla goudbruin is, draai dan de tortilla om (dit gaat het makkelijkst met behulp van een tortilladeksel, maar een ander groot deksel gebruiken kan ook).
Laat de tortilla bakken tot hij aan beide kanten goudbruin is.

Serveersuggesties

Lekker met sla of pimientos de Padron.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit spaanse tortilla recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven