Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tapas aardappel-kaas kroketjes recept
Tapas aardappel-kaas kroketjes recept

Tapas aardappel-kaas kroketjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breng 650 mililiter water aan de kook (minder dan aangegeven). Roer de puree erdoor en laat ca. 1 minuut wellen. Voeg de boter toe en roer nogmaals door. Rasp de kaas fijn en roer hem door de puree. Breng op smaak en laat afkoelen. Maak kleine balletjes van het aardappeldeeg. Klop het ei. Haal de balletjes eerst door het ei en vervolgens door het paneermeel. Bak ze portiegwijs in ca. 5 minuten goudbruin in de hete olie. Laat ze uitlekken. Zowel koud als warm lekker.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit tapas aardappel-kaas kroketjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven