Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tapas champignons in sherry recept
Tapas champignons in sherry recept

Tapas champignons in sherry


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Borstel de champignons schoon. Pel en snipper de ui en de knoflook. Verhit de olie. Fruit de ui en de knoflook glazig. Bak de champignons even mee. Blus af met de sherry en laat ca. 5 minuten pruttelen. Breng op smaak met zout en peper en laat afkoelen. Was de peterselie en haal de blaadjes van de takjes. Snijd ze in smalle reepjes en strooi ze over de champignons.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tapas champignons in sherry recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven