Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tapas van knoflookchampignons en geroosterde paprika's recept
Tapas van knoflookchampignons en geroosterde paprika's recept

Tapas van knoflookchampignons en geroosterde paprika's


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de champignons schoon en snijd de uiteinden van de steeltjes.
Pel de knoflook en hak hem fijn. Verhit olijfolie in een koekenpan en fruit hierin ca. 15 seconden de knoflook, voeg de champignons toe, schep ze regelmatig om, zodat ze in ca. 5 minuten bruin worden. Voeg het citroensap en peterselie toe en laat ca. 1 minuut doorkoken.
Breng op smaak met zout en peper en laat afkoelen.

Giet de pot geroosterde paprika's in een vergiet en laat uitlekken.
Pel de ui en snipper fijn. Pel de knoflook en hak fijn. Was de tomaten en snijd deze in blokjes.
Verhit olijfolie in een koekenpan, laat hierin de ui en de knoflook ca. 30 seconden fruiten. Snijd de paprika in brede stroken en voeg met de tomaten toe aan de ui en de knoflook. Laat op middelhoog vuur ca. 2 5 minuten garen. Breng op smaak met zout en peper, voeg de kappertjes en basilicum toe en laat afkoelen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tapas van knoflookchampignons en geroosterde paprika's recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven