Allergie informatie: Zalm in Cava met kappertjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 600 gram zalmfilet
- 300 milliliter cava
- 3 eetlepels olijfolie
- 2 sjalotjes, gesnipperd
- 1 teentje knoflook, gesneden
- 100 gram kappertjes
- 1 eetlepel peterselie
- 1 citroen, in partjes
- zout
- peper
- cocktailprikkertjes
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Tapas
- Zalm in cava met kappertjes
- Allergieen informatie