Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zalmspiesjes recept
Zalmspiesjes recept

Zalmspiesjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kneus komijn en venkelzaad in een vijzel en voeg zout en peper toe. Snijd de zalm in blokjes en druk de blokjes met een kant in het kruidenmengsel. Bak de zalm in een hete koekenpan op de specerijenkant 2 min. Zet de zalm daarna nog 1 min. in een voorverwarmde oven van 200 graden C. tot hij net gaar is. Serveer de zalm aan spiesjes.

Allergenen Informatie

Voor dit zalmspiesjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven