Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Thaise gehaktnoedels recept
Thaise gehaktnoedels recept

Thaise gehaktnoedels


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel de ui en snipper deze doe dit ook met de knoflook. Schil het stukje gemberwortel en rasp het. Knues het stukje citroengras. Fruit de ui snippers op een laag vuur zacht in de olie. Voeg de knoflook , gember en het stukje citroengras toe en fruit alles nog 1 minuut.
Voeg dan het gehakt toe en roerbak enkele minuten tot het gehakt zijn rode kleur verloren heeft. Schenk nu eventueel uit gelekt bakvocht uit de pan. Voeg de vissaus, chilisaus en de limoensap toe. Laat het ongeveer 2 minuten doorwarmen.
Voeg de gare noedels toe en warm deze kort mee. Hak de kruiden, bestrooi de gehakt noedels voor het serveren met de kruiden en de pinda's.

Serveersuggesties

Kook de noedels voor dit gerecht van tevoren en meng het dan op het laatst door de gehakt, of kies voor de variant noedels die direct gebruikt kunnen worden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit thaise gehaktnoedels recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven