Allergie informatie: Thaise groentencurry
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 eetlepels rijstolie
- 3 sjalotten, grof gehakt
- 2 tenen knoflook, in dunne plakjes
- 40 gram verse gember, fijngehakt of gerasp
- 1 groene of rode peper, in ringetjes
- 300 gram volkoren pandan- of basmatirijst
- geraspte schil van 1 limoen
- 1 stengel citroengras, geplet
- 1 groentebouillontablet
- 200 gram peultjes
- 300 gram wortels
- 4 dunne preitjes of bosuien, in stukken
- 3 eetlepels Thaise vissaus of Japanse sojasaus
- 1 bosje (Thaise) basilicum, in stukjes gescheurd
Meer Recepten
- Thaise kipcurry
Met kipfilet, rode currypasta en gember uit Thailand
4 porties - 40 minuten
Gevogelte - aafie26 - Thaise kippensoep
Met kip, kokosmelk en sereh uit Thailand
4 porties - 1 uur en 15 minuten
Soepen - hfbrons - Pittige komkommersalade met Thaise vissaus
Met komkommer, thaise vissaus en rode peper uit Thailand
4 porties - 25 minuten
Bijgerechten - cannet - Zalm met salsa van gegrilde ananas
Met zalm, ananas en gele rijst uit Thailand
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - gbvm - Gele Kerriepasta
Met chilipepers, sereh en kardemom uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Sambals - 34533
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Thaise groentencurry
- Allergieen informatie