Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Varkenslapje gevuld met salami recept
Varkenslapje gevuld met salami recept

Varkenslapje gevuld met salami


Ingrediënten


Bereidingswijze


Augurk klein snijden.
Vlees plat slaan.
Salami erop leggen tot 1 cm van de rand.
Augurk erboven verdelen.
Vlees dubbelklappen en met cocktail prikker vast zetten.
Inwrijven met zout.
In koeken pan margarine verhitten.
Vlees +_ 10 minuten bruin bakken, halverwege keren.
Uit de pan scheppen.
Aan bakvet 1 eetlepel water toevoegen en aan de kook brengen.
Jusbinder al roerend toevoegen, doorroeren tot gebonden saus.
Saus over vlees schenken en bieslook erboven fijn knippen.

Serveersuggesties

Lekker met spruitjes en aardappelpartjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit varkenslapje gevuld met salami recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven