Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Varkensmedaillons met camembert recept
Varkensmedaillons met camembert recept

Varkensmedaillons met camembert


Ingrediënten


5

Bereidingswijze


Schil voor de puree de aardappels, was ze en kook de aardappels afgedekt in ruim water met wat zout.
Pel en snipper voor de spinazie de ui en de knoflook.
Verhit 1 eetlepel olie in een pan. Fruit er de ui en de knoflook in. Voeg de bevroren spinazie en 5 eetlepels water toe en kook afgedekt ca. 15 minuten op middelhoog vuur.
Verwarm de oven voor op 175 graden
Dep voor de medaillons de varkenshaas droog. Snijd het vlees in 8 dikke plakken en breng op smaak met zout en peper.
Verhit 1 eetlepel olie in een grote oven vaste pan. Bak de medaillons ca. 1 minuut per zijde op hoog vuur.
Zet de pan in de oven en bak ca. 8 minuten verder.
Snijd de camembert in dunne plakken en verdeel na. ca. 3 minuten baktijd over de medaillons.
Roer de slagroom door de spinazie en breng op smaak met zout en peper.
Giet de aardappels af. Voeg de melk en de boter toe en stamp fijn.
breng op smaak met zout en nootmuskaat.
Dien alles samen op en bestrooi met de tuinkers.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit varkensmedaillons met camembert recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven