Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Varkensragout recept
Varkensragout recept

Varkensragout


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voorbereiding:

Uien en knoflook fijn snijden peper halveren en zaad verwijderen

Bereidingswijze:

Zet een pan met 4 liter water op.
Voeg vlees, bouillonblokjes, groenten, peper, ui, knoflook, kruidnagels en laurierblad toe.
Breng het aan de kook en laat het 2 tot 3 uur zachtjes koken.
Haal het vlees uit de pan en snijd het klein.
Haal de kruidnagels en laurierblad en peper uit de pan.
Mix de bouillon met een staafmixer tot deze fijn en glad is.
Zet een braadpan op met boter zodra deze gesmolten is de bloem toevoegen, goed doorroeren. Voeg beetje bij beetje de bouillon toe tot een glad papje.
Ik gebruik ongeveer 2 liter. Doe dan de room erbij. Niet laten koken. Voeg het klein gesneden vlees erbij en de kleingesneden ham goed doorroeren.
Voeg nu een beetje citroensap toe en wat worcestershire saus.
Proef of het op smaak is.
Snipper er dan wat bieslook door laat de ragout nog 2 minuutjes zacht opstaan af en toe doorroeren.

Allergenen Informatie

Voor dit varkensragout recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven