Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Couscoussalade met rode currypasta


Ingrediënten


Bereidingswijze


Couscous met de kokende bouillon overgieten en 10 minuten laten trekken. Groente en peterselie klein snijden. Tomatenpuree, currypasta, rijstazijn, olie en sojasaus met de couscous heel goed vermengen. Dan de groente en de peterselie erbij en met zout, peper en komijn op smaak brengen en nog een keer heel goed vermengen. Klaar. Bon appetit.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit couscoussalade met rode currypasta recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven