Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord


Pikante uiencréme recept
Pikante uiencréme recept

Pikante uiencréme


Ingrediënten


Bereidingswijze


Ui pellen en zeer fijn hakken. Kokosvet op een laag vuurtje in de pan laten smelten. In een andere pan de zonnebloemolie verwarmen en de ui goudbruin bakken. Vervolgens de ui inclusief de zonnebloemolie in de pan met het kokosvet geven en goed mengen. Maak op smaak met oregano, tijm en zout. Giet het warme mengsel in een afsluitbaar glas. Keer regelmatig tijdens het afkoelproces het glas zodat de kruiden en de ui gelijkmatig verdeeld worden. Wanneer afgekoeld dan bewaren in de koelkast.

Serveersuggesties

Lekker op brood onder een plak kaas of op een toastje.

Allergenen Informatie

Voor dit pikante uiencréme recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven