Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Veganistisch gehakt voor op de boterham recept
Veganistisch gehakt voor op de boterham recept

Veganistisch gehakt voor op de boterham


Ingrediënten


Bereidingswijze


De rijstwafels in zo klein als mogelijke stukjes breken en het warme water beetje bij beetje toevoegen net zolang totdat het als rauw gehakt aanvoelt. Het mengsel mag niet te pappig worden anders moet je nog wat rijstwafels extra toevoegen. De uien in hele kleine stukjes snijden en toevoegen. Van de tomatenpuree net zoveel toevoegen tot het de kleur heeft van gehakt. Maak op smaak met paprikapoeder, knoflookpoeder, peper en zout. Laat in de koelkast de smaken goed doortrekken.

Serveersuggesties

Lekker op de boterham of een toastje. Kost weinig en smaakt naar meer! Als je aan de massa paneermeel toevoegt (eventueel ook nog een ei) dan kun je er balletjes, schijven, worsten van draaien en opbakken.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit veganistisch gehakt voor op de boterham recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven