Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bras ketan met goela djawa en kokos recept
Bras ketan met goela djawa en kokos recept

Bras ketan met goela djawa en kokos


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kleefrijst koken. Daarbij het halve blok santen fijn maken en mee koken. Rijst in de pan, een vinger kootje water boven de rijst, dit koken tot het water verdampt in ongeveer 5 min. Goed roeren. De rijst is dan nog niet helemaal gaar. Dit wordt door het stomen echt gaar. Dan in de vergiet van de rijs pan een bodempje water in de pan doen en dit 20 min. stomen. De rijst blijf erg kleverig. De goela djawa smelten met iets water. Blijf roeren. Als deze gesmolten is, kan het over de rijst gestrooid worden. Tenslotte er wat geraspte kokos over en het is klaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bras ketan met goela djawa en kokos recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven