Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Broccoli-tortellini-gratin


Ingrediënten


Bereidingswijze


Oven voorverwarmen op 200 graden. Tortellini koken volgens gebruiksaanwijzing en laten uitlekken. Pijnboompitten goudbruin roosteren in een koekenpan zonder vet. Verdeel de tortellini en de broccoli in een ovenschaal en strooi de pijnboompitten erover. Maak nu de spaghettisaus klaar volgens de gebruiksaanwijzing en als extra voeg je de slagroom toe. Goed roeren zodat er geen klontjes ontstaan. Verdeel de saus over het tortellini-broccolimengsel en strooi de geraspte Goudse kaas erover. Schuif de ovenschaal in de oven en bak ongeveer 30 minuten.

Serveersuggesties

Je kunt er ook voor kiezen stukjes vegetarische ham bij te voegen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit broccoli-tortellini-gratin recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven