Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Doperwtjes-worteltjesburger recept
Doperwtjes-worteltjesburger recept

Doperwtjes-worteltjesburger


Ingrediënten


Bereidingswijze


Leg de plakjes bladerdeeg zonder tussenvelletjes op een snijplank of schoon aanrecht. Doe de doperwten en worteltjes in een vergiet boven een pan om het vocht er uit te laten lekken. Intussen breek je de eieren zo dat je de dooier/vocht in een kop of schaaltje kan doen. Als de bladerdeegplakjes ontdooit zijn en de doperwtjes en worteltjes uitgelekt zijn, smeer je eerst de ovenschaal in met boter. Daarna schep je voorzichtig de dopewtjes en worteltjes op 1 plak bladerdeeg. Daarover doe je nog 1 plak bladerdeeg. Dan vouw je de puntjes na elkaar toe en die smeer je in met eidooier/vocht en leg je ze in de ovenschaal. Dan als het klaar is de saus er overheen en afbakken in de oven.

Serveersuggesties

Jullie kunnen er aardappeltjes bij doen of krieltjes of rijst en natuurlijk vegetarische burgers bij doen. Je kan het ook met spinazie vullen of iets anders er indoen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit doperwtjes-worteltjesburger recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven