Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gazpacho (Spaanse tomatensoep) recept
Gazpacho (Spaanse tomatensoep) recept

Gazpacho (Spaanse tomatensoep)


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Komkommer schillen en in de lengte doormidden snijden. Met behulp van theelepel zachte zaadkern eruit schrapen (zaadkern wordt niet gebruikt). Komkommer in grove stukken snijden. Tomaten halveren, zaadjes en vocht verwijderen en vruchtvlees tomaat (handvol tomaatblokjes bewaren) bij komkommer doen. Helft van ui door komkommermengsel roeren en geheel in keukenmachine of met staafmixer pureren. Sinaasappel- en tomatensoep met knoflook en zout en peper pittig op smaak brengen en tot gebruik in afsluitbare bak gekoeld bewaren. In koekenpan rest van olie verhitten. Brood hierin goudbruin bakken, halverwege keren en op keukenpapier laten uitlekken. Brood laten afkoelen. Tomatensoep, paprika, rest van ui en broodblokjes in vier afzonderlijke afsluitbare bakjes in koeltas vervoeren. Tomatensoep over vier diepe borden of kommen verdelen. Groenten en broodblokjes toevoegen en soep serveren.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gazpacho (spaanse tomatensoep) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven