Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde portabello recept
Gevulde portabello recept

Gevulde portabello


Ingrediënten


Bereidingswijze


Alles fijn snijden behalve de portabello`s natuurlijk!! Dan alles aanbakken en roomkaas er door mengen plus sambal. Portabello van steeltje ontdoen, kan je ook meebakken met de rest. Portabello iets zouten en peperen en even aanbakken, kerstomaatjes fruiten. Potabello vullen met plakje blauwe kaas, dan de kerstomaatjes en dan de verwarmde roomkaas met ingredienten daar boven met nog wat plakjes blauwe kaas. Oven verwarmen op 200 graden C. en in een ingevette ovenschaal de portabello in 5 minuten garen daarna 3 minuten onder de grill. Super smaak als je van pittig houd.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde portabello recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven