Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gnochi met kaneelsuiker recept
Gnochi met kaneelsuiker recept

Gnochi met kaneelsuiker


Ingrediënten


Bereidingswijze


Vermeng de suiker met het kaneel (hoeveelheden op gevoel, wat vind je lekker).
Bak de gnochi in de pan met boter gaar en bruin, laat kort uitlekken op keukenpapier en bestrooi met de kaneelsuiker. Serveer warm en geef er een schaaltje pruimenmoes bij.

Serveersuggesties

Gnochi is een Italiaanse pastasoort ook wel knoedels genoemd maar dan voor de Nederlander een ongewone zoete variant. Hier in Duitsland waar ik woon is het heel gewoon om pasta met zoet te eten. Je kunt natuurlijk ook appel of perenmoes nemen maar eerlijk gezegd is de combinatie met het pruimenmoes wel erg goed.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gnochi met kaneelsuiker recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven