Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Schil de , de ui en maak de winterwortel schoon
    Snijd de ui in ringen en snij de winterwortel in stukjes.
    Kook de samen met de ui en wortel in een ruime pan met water zodanig dat het net niet onderstaat (van te veel water gaat er veel smaak verloren) Met de deksel op de pan

    Verwarm de worsten ondertussen in een oven op ongeveer 200 graden celsius

    Kook de hard

    Controleer na ongeveer 15- 20 minuten of de en wortels gaar zijn (als je er met een vork makkelijk in kan zijn ze gaar) en giet af

    Stamp de , wortels en ui doorelkaar

    Maak de volgens de aanwijzingen op de verpakking

    Zet vier borden klaar en verdeel de hutspot over de borden

    Pel de en halveer ze
    Druk ze met de bolle kant in de hutspot naast elkaar in de bovenste helft van het bord (zodat je twee ogen krijgt, laat wat ruimte open)

    Snijd de worsten doormidden en leg op elk bord een halve worst tussen de 'ogen' in (bolle kant naar beneden, afgesneden kant naar boven) Je hebt nu een neus met neuspunt!

    De overige helften snijd je plakjes van en vormen de monden
    (je kan ook het worstje in de lengte doormidden snijden om 2 lippen te vormen)

    Serveer de er apart bij
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
467 kcal
23%1868 kcal
Vetten
6 g.
8%24 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
47 g.
18%188 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Husse met je neus er tussen