Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Italiaanse pasta recept
Italiaanse pasta recept

Italiaanse pasta


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zet een pan water op het vuur voor de pasta dan wel spaghetti.
Snijd de halve ui
Pers/hak/ snij de knoflook.
Snijd de vleestomaat (kan een handje cherry tomaatjes toevoegen om het iets zoeter te maken)) hoeft absoluut niet netjes maar grote stukken, dit zou zorgen dat het langer duurt.
Fruit de ui en knoflook (kleine vlam/pitje/ lage temperatuur)met een beetje olijfolie.
Als inmiddels het water kookt voeg dan de pasta/spaghetti en het halve boullion blokje toe. (zet de keukenwekker, zie verpakking)
Voeg een beetje olijfolie (basilicumolie is lekkerder) toe aan de afgegoten pasta/spaghetti.
Doe de stukken tomaat in de pan bij de ui en knoflook (laag vuur)
Rooster de pijnboompitten in een klein pannetje
De tomaat word uiteindelijk een zachte smurrie en de velletjes kunnen er zo af/uit gehaald worden
Voeg de Italiaanse kruiden toe aan de tomatensaus.
Parmazaan kan toegevoegd worden naar smaak in de pan.
Op smaak brengen met zout en peper.

Tips:
voor meer pit chilipeper toevoegen.
Lekker meet groene salade met noten,dadel en avocado.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit italiaanse pasta recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven