Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kaasfondue recept
Kaasfondue recept

Kaasfondue


Ingrediënten


Bereidingswijze


Roer de maizena met 1 eetlepel melk glad en verwarm de rest van de melk in de fonduepan. Snijd de kazen in blokken en voeg deze toe aan de melk. Laat de kaas al roerend met een houten lepel en op een laag vuur smelten. Voeg het maizenahapje toe als de kaas gesmolten is, roer en laqaqt het ca. 3 minuten zachtjes koken. Pel en pers de knoflook uit boven het kaasmengsel. Breng op smaak met nootmuskaat en peper en haal de pan van het vuur. Serveer de kaasfondue op een warmtebron.

Serveersuggesties

Lekker met notenciabatta, bagels, pruim-trostomaatjes, champignons of partjes peer. Serveer met een Duitse witte wijn.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kaasfondue recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven